ȚARA HAȚEGULUI MTB STAGE RACE 2020
Hațeg (HD), 23-26.07.2020


O echipă, 4 zile, 250km, 9000m diferență de nivel, peisaje idilice, trasee tehnice, ospitalitate, bună dispoziție și premii în cash de peste 5000€?
Sună bine? Atunci ia-ți cel mai bun prieten sau cel mai pregătit adversar și haideți între 23-26 iulie 2020 la Țara Hațegului MTB Stage Race, primul Stage Race pe echipe oficial înscris în calendarul Federației Române de Ciclism!
Vă așteaptă 4 zile de MTB adevarat, 4 trasee complet diferite în 4 zone distincte ale Țării Hațegului, cucerind rând pe rând vârfuri de la poalele Retezatului și descoperind vechile poteci daco-romane. Nu ați fost până acum la Sarmizegetusa Ulpia Traiana? Nici la Sarmizegetusa Regia? Nicio problemă, le veți vedea acum, sau nu, în funcție de cât de rapizi sunteți!
Totul va începe din centrul orașului Hațeg cu un prolog rapid și spectaculos de tip time trial pe echipe în după-masa zilei de joi, 23 iulie 2020, iar urmatoarele 3 zile vă vor duce pe culmile muntoase ale Masivului Retezat și ale Parcului Natural Gradiștea Muncelului-Cioclovina.


Mai multe detalii despre concurs pe pagina de Facebook a evenimentului.