MAMUT BIKE RACE 2019
Alba Iulia (AB), 14.09.2019

Ajuns la cea de-a cincea ediție, MBR2019 propune 2 trasee de concurs provocatoare, pe care fiecare dintre participanți își poate testa condiția fizică și nivelul de pregătire. Mamut Bike Race este un nou mod de a împrieteni mișcarea cu explorarea unei piste numită de pasionați Transalpina bicicliștilor, de a îmbina distracția cu protejarea mediului înconjurător și de a contopi aventura cu autodepășirea. Toate într-o competiție din categoria cross-country, destinată în principal sportivilor amatori, dar și sportivilor legitimați la cluburi sportive.
Mamut Bike Race este un nou mod de a împrieteni mișcarea cu explorarea unei piste numită de pasionați Transalpina bicicliștilor, de a îmbina distracția cu protejarea mediului înconjurător și de a contopi aventura cu autodepășirea. Toate într-o competiție din categoria cross-country, destinată în principal sportivilor amatori, dar și sportivilor legitimați la cluburi sportive.
Vă așteptăm așadar în data de 14 Septembrie 2019, pe toți iubitorii mersului pe bicicletă și a unui stil de viață sănătos la Alba Iulia.


Mai multe detalii pe pagina evenimentului sau pe pagina de Facebook a evenimentului.