ADUNAREA GENERALĂ / ADUNAREA GENERALĂ DE ALEGERI A FEDERAŢIEI ROMÂNE DE CICLISM
Bucureşti, 15 martie 2013

Coordonatorul Secţiei de Ciclism a Clubului Sportiv Tibiscus - Sergiu Neidoni - a luat parte la Adunarea Generală Ordinară respectiv Adunarea Generală Ordinară de Alegeri a Federaţiei Române de Ciclism, care au avut loc în data de 15.03.2013.

Potrivit Agenţiei Naţionale de Presă Agerpress:
Campionul paralimpic la Londra - 2012 Eduard Carol Novak este noul preşedinte al Federaţiei Române de ciclism, fiind ales la un scor strâns, cu 14 voturi din 27 cluburi şi asociaţii prezente cu drept de vot, în cadrul Adunării generale de vineri, de la sediul MTS (Sala Nadia Comăneci).
Contracandidatul lui Novak, actualul preşedinte executiv Ion Badea, care are la activ 3 mandate, din 1997 până în prezent, precum şi unul de vicepreşedinte, a fost votat de 13 grupări.
În funcţiile de vicepreşedinţi au fost desemnaţi, în unanimitate, singurii candidaţi, Michele Manganiello şi Radu Zemianschi.
Pentru cele 3 posturi eligibile pentru membri ai Consiliului de Administraţie, la care au candidat 5 persoane, au fost aleşi Ovidiu Cismaru (20 voturi), Constantin Ilinca (18), Gabriel Poenaru (17), în timp ce Mircea Romaşcanu (14 sufragii) şi Ovidiu Burghelea (12) au ratat prezenţa în acest organism de conducere colectivă a F.R.Ciclism.