NUMĂRĂTOAREA DE TOAMNĂ
Timişoara, 24.10.2010


Mai multe detalii pe site-ul organizatorilor: www.pedaleaza.ro.
Colegii noştri au participat duminică 24 octombrie 2010 la NUMĂRĂTOARE DE TOAMNĂ, între alţi peste o sută de timişoreni care au ieşit la o plimbare cu bicicletă în această dimineaţă. Vremea frumoasa nu i-a ţinut pe timişoreni în locuinţe, ci i-a scos la evenimentul organizat de Verde pentru Biciclete, pentru a marcha doi ani de existenţă VpB. Cu mic, cu mare, cei prezenţi au ales să vadă Timişoara de pe bicicletă, preţ de peste o oră, cât a durat plimbarea. Deşi numărul total al bicicliştilor a fost mai mic decât anul trecut, cei prezenţi au spus la unison că se bucură că iau parte la acest eveniment.

Traseul pe care timişorenii au pedalat, însoţiţi de poliţie, a fost Casa Verde pentru Biciclete – str. Circumvalaţiunii – Bd. Republicii – Piaţa Iancu Huniade – str. Regele Ferdinand – Bd. Vasile Pârvan – str. Cluj – str. Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – Bd. Corneliu Coposu – Splaiul Galaţi – Piaţa Traian.

Anul acesta, culoarea VpB este albastru, după ce anul trecut a fost roz. „În primăvară revenim la verde, pentru că este anotimpul în care verdele abundă“, au completat organizatorii.

Mihaela Giucoane


Alex Pufan

Sergiu Neidoni


Virgil Dorogostaisky
Câteva imagini surprinse de colega noastră Miha puteţi urmări mai jos: