TRial Jam6 Oradea
25 mai 2008

"Un an nou, un JAM nou pentru trialişti în Oradea.

Ajungând deja la a şasea ediţie putem spune ca a devenit o adevarată tradiţie pentru "biciclişti fără şa". Un concurs de TRial organizat de trialişti pentru trialisti. Considerând că acest sport practic nu exista oficial în România organizatorii si riderii din Oradea totusi au reusit sa pună la capăt un eveniment de nivel international. Datorită sponsorilor generoşi traseele au fost construite din elemente variate, nu gen "paleţi cu paleţi". Secţiunile construite din: tamburi, bârne, inele de beton paleţi şi o masina întreagă, au provocat mari dureri de cap şi riderilor mai experţi, din categoria Elite. Pentru prima oară în România concursul a fost organizat pentru patru categorii: Amatori (începători juniori), Seniori (începători seniori), Junior (experţi junior), Elite (experţi senior) încercând să cuprindă aproape toate nivelele de pregatire. Scopul fiind să dăm şansă şi începătoriilor, de a participa la un concurs. Bineînţeles cel mai mare spectacol au făcut cei din categoria Elite care au luptat timp de 2 ore pe 5 trasee mai mul decât dificile, atragând mici şi mari din centrul oraşului"


Sursa: www.biketrials.ro

La acest concurs, colegii noştri Dario Maragliulo şi Cristi Konyo au luat parte şi au obţinut locurile I respectiv II la categoria SENIORI.
Detalii despre concurs, rezultate, poze şi impresii puteţi consulta pe site-ul comunităţii trialiştilor din România (www.biketrials.ro) sau în Revista Knox: